Lokale tijd: 

30 september.

Grand Lake - Denver. (115,58 mijl - 2u53´)Grotere kaart weergeven

Deze morgen gingen voor het vertrek nog eens stevig ontbijten, het is te zeggen, Alain en ik.
In de "Sagebrush" koos ik voor een omelet van 3 eieren met bacon en ham, Alain koos voor 3 pannekoeken en Anne, niet echt een ontbijter, nam 1 eitje.
Oeps, daar kwamen de schotels, een vrij groot bord voor mij met nog wat toast en gebakken aardappels. Het bord van Alain zag er nog indrukwekkender uit, de drie pannekoeken op elkaar waren zeker 6cm hoog.

Voldaan starten we onze laatste etappe richting Denver. Deze loopt dwars door de "Rocky Mountains", hier en daar wordt nog een korte stop ingelast, maar we zetten al vlug koers naar "Estes Park".In Estes Park moesten we nog een bezoekje brengen aan het fameuze "Stanley Hotel". Dit prachtige hotel inspireerde Stephen King voor zijn boek "The Shining". Enkele fragmenten uit de later gemaakte film werden hier opgenomen.We eten alledrie nog en heerlijk slaatje in het "Wapiti" restaurant en vervolgen dan onze weg. Nog even stoppen we in Nederland, het leuke ouderwets stadje.

En rond 16u00 bereiken we dan opnieuw het Motel 6 in Denver. De cirkel is rond!

Deze avond zijn we nog gaan eten in de "Rock Bottom Brewery", een gezellig restaurant met bar met prijzen uit de middenklasse. Maar het moet gezegd, het eten was erg lekker.Na het eten, terwijl we terug naar de wagen aan het wandelen zijn, horen we allerlei rare dierengeluiden. Zowel vogels, als krekels, koeien, varkens, ... Blijken die geluiden uit verluchtingsroosters te komen op het voetpad. Wel een originele manier om het leven wat in de brouwerij te houden.

Morgen staat een hele dag in het teken van het "shoppen", we zoeken een outlet op net buiten Denver, ik ben benieuwd wat ze daar allemaal in de aanbieding hebben.

Tot morgen.

Dirk.

Groetjes van Anne en Alain.