Lokale tijd: 

20 september.

West Yellowstone - Jackson.Grotere kaart weergeven

Gisteren hadden we even geen internet. De wifi in de Stage Coach Inn werkte niet naar behoren, daardoor komt het verslag met wat vertraging. Ook onze gsm's werken hier bijna nooit, enkel als we ons in een dorpje bevinden hebben we bereik, we zetten ze dus gewoon af, want onze toestellen zoeken continu naar een provider en op minder dan een dag is onze battterij leeg. Komt daar nog bovenop dat de gsm van Anne het begeven heeft, ook mijn gsm werkt niet meer, gelukkig heb ik een oude reserve mee.
De techniek laat ons dus wat in de steek.

Maar goed, onze tocht van vandaag brengt ons van West Yellowstone, via Yellowstone NP en Grand Teton NP naar Jackson.
Het is ongeveer 2u30 rijden maar uiteraard worden er verschillende stops gepland in Grand Teton.

Het weer zit ons opnieuw mee, perfect om te fotograferen.

Onze eerste stop is in het noorden van het park, nabij Jackson Lake. Hier krijgen we al opnieuw een wauw-effect. Oordeel zelf maar.Bij onze tweede tussenstop worden we overweldigd door de mooie herfstkleuren. Sommige bomen lijken wel gouden bladeren te hebben.Opnieuw worden we aangesproken door een paar amerikanen met de vraag om en foto van hen te nemen, wat uiteraard graag gedaan wordt. Nog een andere weet ons te vertellen dat we verderop eens een kijkje moeten gaan nemen in de "Jackson Lake Lodge" Van hieruit zou je de Tetons het beste zien. En inderdaad in de lodge is het restaurant volledig naar de Tetons gericht, tevens bevindt er zich buiten een prachtig terras.We besluiten om hier ook te lunchen. Het prachtige kader is mooi meegenomen.

Nadien zetten we onze koers verder naar Jackson, met hier en daar nog een stop.
In de late namiddag bereiken we Jackson, na het inchecken en een korte rustpauze gaan we de stad verkennen. De stad is gebouwd in typische westernstijl.

We eten 's avonds bij een Mexicaan, rond 20u30 keren we dan terug naar onze kamers.

Morgen staat er opnieuw een lange rit op het programma, dus is de nachtrust welkom.

Dirk

Groetjes van Anne en Alain.